KérdéseD van a rendeléssel, fizetéssel vagy a termékekkel kapcsolatban?

Jelenleg bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésre a webshopunkban. A shopban jelenleg Visa, MasterCard, Maestro kártáykat fogadunk el. Az online bankkártyás fizetés a Paylike biztonságos, titkosított rendszerén keresztül történik. A bankkártya adataidhoz nem férünk hozzá és azokat nem tároljuk el.

A megrendelés leadásakor a rendszerünk automatikusan kiküldi a rendelés adatait a megadott e-mail címedre. Pontos szállítási időpontot GLS futászolgálat fog neked küldeni.

A megrendelések feldolgozása minden munkanapon 08.00 órától 15.00 óráig végezzük. Amennyiben a megrendelés a fenti időintervallumon kívül érkezik hozzánk, azt a beérkezést követő időponttól számított 24 órán belül kerül dolgozzuk fel. Mivel egyedileg gyártott termékekről van szó, ezért a gyártópartnerünknek jellemzően 2-7 munkanapra szüksége van a megrendelt vászonkép elkészítésére. A kiszállítás további 3-5 munkanapot is igénybe vehet.

A webáruházban található minden termék egyedi rendelésre készül. A termékek vásárlása esetén fontos tudni, hogy a jogszabály rendelkezése szerint a fogyasztót nem illeti meg az indokolás nélküli elállási jog. A rendelést követő 24 órában, ha a gyártás még nem kezdődött meg, lehetőség van a rendelés visszamondására. Bővebben az ÁSZF-ben.

Ha sérült terméket kaptál, kérjük vedd fel vedd fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a problémádra.

elérhetőségeink

rendeles[kukac]inspix.hu

+36 50 1065458

ügyfélszolgálat

Munkanapokon: 8:00 – 17:00

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

AJÁNDÉK NEKED!-10%

az első vásárlásodból