töltsd fel a saját kreatív terved

és 20% jutalékot kapsz minden eladás után!

Már egy plakáttervvel is sikeres INSPIX tervező lehetsz! Az általad készített motiváló, idézetes vagy vicces vászonkép tervek bekerülnek a webshopunkba, ahonnan bárki megvásárolhatja őket. A gyártással és szállítással nem kell törődnöd, ezt mi intézzük, viszont minden sikeres vásárlás után, ami a te tervedet tartalmazza 20% jutalékot írunk jóvá a fiókodban.

Regisztrálj és kezdd el a tervezést most!

regisztrálj most!

Vendor Registration Form

Fiók adatok

jelentkezz a partnerünknek

a lenti regisztrációs űrlapunk kitöltésével

töltsd fel a saját terved

saját boltrészt kapsz az inspix.hu-n

keress pénzt minden eladással

ami a saját designtervedet tartalmazza

hogyan működik?

Mit szólnál, ha az Instagram posztodat bárki kitehetné a falára?
Töltsd fel hozzánk a kreatív terved, majd oszd meg a terméked linkjét a követőiddel és minden megrendelés után 20% jutalék üti a markod! Neked csak a kreatív tervet kell feltöltened, a terméket mi készítjük és postázzuk.

#1 töltsd fel a designt

Regisztráció után saját bolthelyet kapsz, ahová feltöltheted a designterveidet. A termékek jóváhagyást követően lesznek láthatóak.

#2 osszd a linked

Oszd meg a linket a közösségi médiában, tedd ki a bioba vagy küldd el az ismerőseidnek. Te döntöd el, hogy mikor és hányszor osztod meg az oldaladat.

#3 a vásárlók után jutalékot kapsz

Amint vásárol valaki a te terveddel készült termékből, jutalékot írunk jóvá a számládon. Ne izgulj, mi intézzük a gyártást és a szállítást.

#4 kifizetjük a jutalékod

A sikeres vásálások után jutalékot írunk jóvá a számládon, neked pedig csak egy dolgod marad: alkoss tovább népszerű terveket! 

mihez készíthetsz designt?

Négyzetes vászonképekhez

30 x 30 cm
40 x 40 cm
50 x 50 cm
60 x 60 cm

Téglalap alakú vászonképekhez

30 x 45 cm
40 x 60 cm
50 x 75 cm
60 x 90 cm

(Erre rá kell számolni 4 cm nyomtatott keret ráhajtást és 2 cm hátlap ráhajtást.)

mennyit kereshetsz a terveiddel?


Minden sikeres vásárlás után, ami a te tervedet tartalmazza 20% jutalékot írunk jóvá a profilodban. Az, hogy mennyit keresel, csak tőled függ. Ha sok követőd van, akkor több embert ér el egy-egy Storyd, tehát több emberrel tudod megosztani a linkedet, többen fognak vásárolni is.
Nézzünk egy példát! Ha 10 000 követőd van, és csak minden 5. embernek mutatja meg az Instagram a Storydat, akkor 2 000 embert érsz el. Nekik mondjuk a negyedük nyitja meg a csatolt swipe-up linket, ez 500 ember. Ha a linket megnyitók közül 8% vásárol, az 40 vásárlást jelent. Átlagosan egy terméken 4 370Ft jutalékod lesz, ha ebből a 40 vásárlásból mindegyikre megkapod ezt az összeget, akkor 124 800Ft jutalékra számíthatsz, akár egyetlen IG Storyból!

Jelenleg a webshopban a legolcsóbb termékünk után 2500Ft , a legdrágább után 5980Ft-ot jutalékot kapsz. A példában a 4370Ft jutalékot a webshopban található termékeink átlagos ára alapján számoltuk. Minden sikeres vásárlás után, ami a te tervedet tartalmazza, a termék árából 20% jutalékot írunk jóvá a profilodban, amit 10 000Ft összegyűjtése után a számládra utalunk.

a regisztráció előnye

Minden vásárlás után 20% jutlékot kapsz, Ami a te kreatív designodat tartalmazza!

ingyenesen csatlakozhatsz

kezdd a lenti űrlapunk kitöltésével

jutalék minden eladás után

jóváírás minden vásárlás után

magas minőségű gyártó eszközök

Európa legprofibb nyomdatechnológiájával dolgozunk

saját bolthely és landing oldal

hogy maximalizált a vásárlóid számát

passzív kereseti lehetőség

saját designoddal többször is bevételt szerezhetsz

mi intézzük a szállítást

multinacionális csomagszállító vállalatokkal

tippek az induláshoz

Gyakran ismételt kérdések

Olyan kreatív tervek, digitális poszter grafikák, idézetes, motivációs képek feltöltését várjuk tőled, vászonkép készíthető. Akár jó minőségű Instagram posztjaidat is feltöltheted hozzánk, amiből mi elkészítjük a látványtervet és elküldjük neked a termékek webshop linkjét. Ezt a linket te szabadon megoszthatod és minden megrendelés után 20% jutalék üti a markod! A gyártást és a szállítást is mi intézzük, neked ezzel nem lesz problémád!

Minden megrendelés után 20% jutalék üti a markod! A gyártást és a szállítást is mi intézzük, neked ezzel nem lesz problémád!

Regisztrálj a partner jelentkezési lap kitöltésével. Az adataid ellenőrzése után elkezdheted feltölteni a saját kreatív terveidet.

Regisztráció után saját bolthelyet kapsz, ahová feltöltheted a kreatív terveidet. Minden megrendelést a profil oldaladon látsz majd, illetve havonta egyszer, kifizetési igény esetén, hónap végén összesítjük is neked az aktuális forgalmadat.

Adott hónap végén összesítjük az aktuális forgalmadat és a következő hónap első hetében kapod meg erről a kimutatást. Kiutalást is ekkor tudsz kezdeményezni, amit számla ellenében tudunk neked kiutalni a bankszámládra.

A gyártást és a szállítást is mi intézzük, neked ezzel nem lesz problémád. Magas minőségű gyártó eszközökkel készülnek, Európa legprofibb nyomdatechnológiájával. A kiszállítást pedig megbízható és gyors, csomagszállító vállalatok végzik.

Nem, a gyártást és a szállítást is mi intézzük, neked ezzel nem lesz problémád. Amint érkezik egy rendelés a te tervedre, mi a webshopunkon keresztül azonnal megkezdjük a rendelés teljesítését, hogy minél hamarabb megérkezzen a termék a megrendelőhöz.

Igen, tervezhetsz és meg is oszthatod másokkal a saját linkedet, így kereshetsz pénzt is a terveiddel, Kifizetni megbízási szerződéssel tudunk, az adók és járulékok levonása után.

keress pénzt a saját terveiddel!

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

AJÁNDÉK NEKED!-10%

az első vásárlásodból