Szerzői jogok

A www.inspix.hu weboldalon található tartalom (képek, szövegek, szövegrészletek, kreatív tervek) Biri Imre EV. kizárólagos szellemi termékei, azok szerzői jogvédelem alatt állnak. A tulajdonos fenntart minden másolással és terjesztéssel kapcsolatos jogot, figyelemmel a nemzetközi és magyar jogszabályi rendelkezésekre. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a tartalom részeinek vagy egészének (szöveg, grafika, fotó, kreatív terv stb.) feldolgozása, értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A Partnerek által feltöltött termékek és azok leírásai az INSPIX Partnerek szellemi termékei, ezekkel a Partner-ÁSZF szerint a feltöltő rendelkezik, másolásuk, terjesztésük az alkotó/szerző beleegyezése nélkül tilos.

A www.inspix.hu weboldal teljes egészében szerzői jog- védelem alatt áll. A tartalom bármely részét másolni, kivágni, nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. A jogosulatlan felhasználó büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

INSPIX.HU
Biri Imre EV.

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

AJÁNDÉK NEKED!-10%

az első vásárlásodból